Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Einar Tyholdt

Kontaktinformasjon:
Tlf: 90 85 08 53 
Epost: ety@ety.no
Hjemmeside: www.einartyholdt.no

Healer MDNH

Thetahealing Master

Buqi behandler
Sjaman i den Andinske tradisjonen

Jeg har jobbet som healer på heltid i 11 år og har en naturlig evne til å overføre energier til andre, og på den måten sette i gang, eller fremme, en helbredelsesprosess. Energiene som blir overført kommer normalt ikke fra meg, men blir kanalisert fra en utenforliggende kilde.

Alle mennesker har et nettverk av usynlig energibaner i og utenfor kroppen, som sørger for at alle delene av mennesket blir tilført en vitalkraft med den styrken og frekvensen som passer for de aktuelle energibanene og tilknyttede organer. Når energien flyter fritt i alle disse banene, fungerer kroppen optimalt. Den vil ha stor motstandskraft mot negative påvirkninger og på den måten holde seg frisk. Hvis noen av disse energibanene blir blokkert, eller kommer i ubalanse, kan sykdomssymptomer framtre. De fleste sykdommer og symptomer har nær sammenheng med livsførsel, tanke- og følelsesliv.

Det som kalles sykdom er altså ofte blokkeringer som forstyrrer energiflyten i auraen, eller i den fysiske kroppen. Når energien flyter harmonisk, vil den fysiske kroppen igjen bringes i naturlig balanse. Healing kan virke legende på hele vår bevissthet.

Jeg kan med mine intuitive evner og klarsynthet tilby mine klienter healing ved å fjerne årsaken til plager og sykdommer. Jeg kan se inn i menneskekroppen og kroppen forteller meg hva som er galt eller hva som må gjøres.

Behandlingen varer 1 time om du kommer til meg eller om behandlingen er over telefon, og personer føler seg normalt mye lettere og gladere etter en behandling, og ofte er opprinnelige blokkeringer helt borte. Jeg benytter ThetaHealing, InkaHealing (Andinsk energibehandling) og Buqi (Kinesisk energibehandling) under behandlingene. 

Tilbyr fjernhealing over telefon eller Skype som betales i forkant av timen til kontonr. 2470.07.21317 eller Vipps til 90850853.

du finner mer informasjon på min webside: www.einartyholdt.no

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn