Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Espen Bjørnstad og Carina Danielsen

Kontaktinformasjon:

Tlf: Espen 909 43 256/Carina 452 44 799

Epost: danbjo777@outlook.com

Registrerte healere NSH

Om oss og hva vi tilbyr

Vi er to sykepleiere som ønsker å utvide vår praktisering av healing. Vi har derfor bestemt oss for å tilby behandlinger på Stabekk to dager i uken, ellers hjemmebesøk etter avtale. Vi har også mulighet til å stille opp på institusjoner om ønskelig.

Vi tilbyr holistisk healing. Det betyr at vi jobber med spirituell healing, samtidig som vi har fokus på hele mennesket. I tillegg til selve healingen har vi samtale i for- og etterkant. Hensikten med samtalen er å skape et bilde for klienten om hva som kan være årsaken til problemstillingen. Når man er mer bevisst på hva som er årsaken, kan det også være enklere å forstå koblingen til eventuelle fysiske symptomer. Fra tidligere har vi erfaring med å behandle fysiske smerter etter for eksempel operasjon. Vi har også erfaring med behandling av indre konflikter.

I hovedsak jobber vi sammen rundt klienten. Det betyr at vi begge utfører healingen. Vi opplever at energiene blir kraftigere når vi jobber sammen, og klienten har ofte større effekt av healingen. Hvis det allikevel er ønskelig med time med bare én av oss, er dette selvfølgelig mulig.

Vi utfører også fjernhealing. En fjernhealing fungerer på samme måte som på kontoret, bare at det gjennomføres over telefon/Skype.

En behandling hos oss varer i ca.1 time. Det settes av ca.15 min til samtale før og etter healingen, pluss selve healingen på ca.30 min. Healingen kan utføres sittende i stol eller på behandlingsbenk, avhengig av hva du selv ønsker.

Vi er begge medlem i Norsk Spiritualistisk Healerforbund(NSH) og følger retningslinjene som forbundet har.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn