Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Intuitiv Healing

Thetahealing

Dette er healingsteknikker hvor jeg som healer er i Theta hjernebølger som er en dyp meditativ tilstand hvor jeg får informasjon fra cellene i klientens kropp om hvilke blokkeringer og tankemønstre som sitter i kroppen
Alle erfaringer (både positive og negative) skaper mønstre i hjernen og det viser seg at de fleste plager og sykdommer holdes av ett eller flere slike mønstre. ThetaHealing kan endre disse mønstrene og resultere i spontan helbredelse av klienten.


INKAHEALING

Dette er healingteknikker som er utviklet av sjamaner i Peru gjennom flere tusen år som benytter naturens energier under healingen. Det er våre følelser, genetiske og karmiske historie som påvirker våre energier og som etterlater kompakte og tunge avtrykk i vårt lysende energifelt, og som kan føre til følelsesmessige og fysiske problemer. Tunge energier kan hope seg opp og hindre fri flyt av energi gjennom kroppen. Ved å rense og transformere disse tunge energiene til lett energi, vil det lysende energifeltet omprogrammere kroppen og sjelen tilbake til sin opprinnelige og friske tilstand.
 

FJERNHEALING

Teknikkene er også effektive som fjernhealing hvor klienten er på telefon under behandlingen.

 

Med disse teknikkene kan jeg hjelpe deg med å:

  • Fjerne negative tankeformer sendt av andre mennesker slik som forbannelse (ganning), sort magi osv.

  • Reparere genetiske feil og arvelige sykdommer.

  • Reparere skader etter forurensning, rusmidler, stråling, medisiner osv.

  • Fjerne de energetiske koblingene til en annen personer som tidligere kjæreste eller ektefelle. Det er kanskje en årsak til at du fortsatt tenker på personen selv om du ikke vil.

  • Fjerne traumer fra operasjoner. Kroppen husker og lagrer all informasjon.

  • Gjøre healing på den knuste eller ødelagte sjel. Enkelte mennesker har erfart helt grusomme ting og bærer på traumer og sorg som er ubeskrivelig.

  • Fjerne følelsesmessige blokkeringer fra en problematisk fødsel. En person kan slite med slike blokkeringer i mange år uten å skjønne årsaken.

  • Fjerne tunge energier i kroppen din som hindrer fri flyt av energi. Ved å rense ut disse tunge energiene og endre de til lett energi, vil det lysende energifeltet (auraen) omprogrammere kroppen og sjelen tilbake til sin opprinnelige og friske tilstand.

  • Fjerne invaderende energier som ikke er dine egne og som kapsler seg inn i sentralnervesystemet. Tydelige tegn på innvandrende energier er når en klient viser en rekke foranderlige psykiske symptomer som er umulige å diagnostisere. Klienten kan i perioder kjenne seg frisk, men kan få tilbakefall uten at det er noen utløsende årsak.

  • Hente tilbake manglende følelser kroppen din aldri har erfart, som å bli elsket av mor eller far. Denne manglende kjærligheten vil du kanskje søke hos andre mennesker resten av livet.


Mer informasjon på: www.einartyholdt.no

Utføres av: Einar Tyholdt, Healer MDNH

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn